Testa nya Barre Toning

I januari 2017 kör vi igång nya 30-minutersklassen Barre Toning på SATS. Jag kommer att köra på nya SATS Torsplan på torsdagar kl. 19:00.

Vad är Barre Toning?

I likhet med  klassen Barre kör vi även Barre Toning vid balettstången, men stången är också det enda som dessa två klasser har gemensamt. Barre Toning bygger inte på baletteknik och din förmåga att kunna ta avancerad koreografi behöver i princip vara obefintlig. Övningarna är förvisso to-the-beat men vem som helst ska kunna hänga med.

Vad går det ut på?

Vi använder en hantel av valfri vikt för att på olika sätt stärka och tona framförallt vader, lår, rumpa och, kanske extra unikt för denna klass, insidan av låren. Eftersom vi använder vikter blir träningen mer utmanande på ett annat sätt än t.ex. Barre. På samma sätt får vi även med corestyrka och armar/axlar.

Vem ska testa Barre Toning?

Alla fixar klassen utan problem och jag vågar påstå att alla kommer definitivt känna av den effektiva träningsformen.  Barre Toning skulle även kunna vara något för dig som tyckte att Barre var för komplicerad med för mycket koreografi, du kommer definitivt att gilla den här klassen! 🙂