Fullt hus igen på OBW

Är så glad att min Organic Bodywork™ på Spåris ökat så enormt i popularitet sen i våras! Numera är den alltid fullbokad och det förtjänar den verkligen, SATS skönaste värmeklass! 🙂

Som jag berättat tidigare kör jag Barre på samma center en halvtimme efter OBW och jag vill bara säga att jag fortfarande jobbar för att öka max deltagare till 32 för att få plats med fler. Det är ju så långa väntelistor och dessutom kör jag hela 40 pers på lika många stänger på Odenplan. Tyvärr verkar vårt bokningssystem inte vilja riktigt samma sak eftersom max antal platser ligger stadigt kvar på 24 på Spåris – trots att vi ändrar – men vi jobbar som sagt på det.

Nästa vecka 27/10 är Barre på Spåris inställd pga filminspelning i lokalen. Tillbaka igen veckan efter! Välkommen till Odenplan 17:30 på fredag istället. 🙂

Ha en skön vecka! :p