Organic Bodywork™ + Barre = tisdagar

Är du en av dem som blivit biten av Barre? Du är inte ensam, köerna ringlar sig långa för att få plats på klassen. Det har blivit en fantastisk succé. Tänkte komma med ett litet tips för dig som vill träna lite mer. På tisdagar, innan Barre, kör jag klassen Organic Bodywork™, en 45-minutersklass i värmesalen på Spårvagnshallarna. Det är ett perfekt komplement för dig som kanske är lite frusen nu när höstvindarna faller på och som vill värma och mjuka upp kroppen inför Barre.

Organic Bodywork™

På Organic Bodywork™ fokuserar vi på bärande hållning och förlängning av kroppens linjer. Vi stärker, förlänger, utmanar rörligheten och balansen på ett graciöst, vackert och skönt sätt. Ord som rötter, vingar, trädkronor, svanar och gudinnor ger inspiration till fantasin och förstärker samtidigt övningskänslan och tankesättet för att hitta rätt. Du utgår ifrån din kropp hur den mår just här och nu och du jobbar i din egen takt och möter dina egna utmaningar.

Perfekt ihop med Barre

Organic Bodywork™ är också en vacker och skön klass. Eftersom fokuset ligger på hållning och förlängning passar den utmärkt ihop med Barre där ju hållning och förlängning är en förutsättning för att utvecklas teknikmässigt vid stången. Jag brukar inspirera mina härliga OBW-deltagare med att fråga hur de skulle göra övningarna om de var dansare… 🙂

  • Organic Bodywork™ – tisdagar 17:30 (45 min)
    (halvtimmes paus mellan klasserna så du hinner byta till torrt och stretcha)
  • Barre – tisdagar 18:45 (60 min)

Välkomna! 🙂

/ Thomas