Vilken succé för Barre!

Yaaay! Redan en vecka innan vi gjort vår första plié vid stången visar den överväldigande statistiken att Barre ser ut att bli höstens stora träningstrend! 🙂 🙂 🙂 Vilken succé! Eller vad sägs om fullbokade klasser med superlånga köer på varenda klass! Jag hoppas att detta innebär en renässans för dansklasser även om Barre inte innehåller dans i sig, åtminstone ett lyft för genren som kan ge ringar på vattnet.

I veckan finslipade jag och en kollega på koreografin (vi gick ju utbildningen redan i våras) till Barre #1 som drar igång nu på måndag 31/8. Korren sitter perfekt och vi är så taggade! Min första Barre kör jag 1/9 – sen ses vi alla tisdagar kl 18:45 på Spårvagnshallarna och fredagar kl 17:30 på SATS Odenplan, hela hösten! 🙂

”I wanna see sweat! And the better you are, the more sweat I’m going to demand…”