Taggad för Barre!

Nu är det bara en dryg vecka kvar till första Barre-klasserna kör igång på SATS! Ska bli så grymt kul och anar en succé eftersom intresset är superstort, både från mina egna deltagare på andra klasser, i sociala medier såväl som i övriga medier. Det snackas på stan, förväntningarna är höga eftersom många är hungriga på fler dansklasser! ”Äntligen!”, ”Wow, kommer Barre till Sverige?” och ”Shit va kul, när kör du din första Barre, Thomas?” är några av reaktionerna jag fått hittills. Stängerna är på plats på Spåris så snart kör vi! Klassen kommer att erbjudas på en rad olika center i Stockholm och ett center i Göteborg.

Boka in dig på närmaste Barre här eller kolla när jag kör om du vill träna med mig! 🙂

Bäddar in en video som SATS Sverige lagt upp på Facebook. Den är från förra fredagen då jag tillsammans med härliga Rebecka Åkerdahl, Ari Lipponen och Sara Helin körde en testklass med SATS-cheferna på Tele2 Arena. Kolla videon och säg att du inte blir sugen att testa! 🙂