Centrifugerar mig frisk

Morgonens färskpressade juice är gjord av färska jordgubbar, ingefära och mandarin. Klart godkänd. Massa vitaminer och antioxidanter!

Jag är helt övertygad om att mitt immunförsvar gillar råsaftcentrifugen. Jag trodde först att vi skulle sluta använda den efter ett tag men den har snurrat flitigt ända sen i julas då jag fick den av Jonas. Mitt bästa tips är att låta den stå framme på köksbänken och inte ställa in den i ett skåp. Och att snabbt skölja av alla delar av centrifugen direkt efter användning så slipper du använda diskborste eller köra den i diskmaskin.

Favoritingredienser just nu är citrus som apelsin, lime, clementin tillsammans med t.ex. morot, tomat och självklart mynta eller ingefära så att det blir lite sting i drinken. Sen kan man självklart blanda med yoghurt, mjölk, andra kryddor, frön och nötter men då behövs kanske en blender.

Skål! 🙂