Nu kör vi HEAT #5

Vi går in i HEATs femte 6-veckorsperiod med nytt program idag. Några av de nya övningarna blir bl.a. Sideplank crisscross crunch och Flutter kicks! 😀 Fler rörlighetsövningar än tidigare kan göras i valfritt tempo så den som vill kan få mer konditionsträning bara genom att öka tempot på dessa övningar. Men som vanligt ska de komplettera de befintliga pulsövningarna så jag rekommenderar att man tar ner tempot och fokuserar på rörligheten.

Ska bli spännande att höra deltagarnas reaktioner. Tids nog kommer jag behöva ta med tidigare gjorda övningar i kommande program men hittills har jag fokuserat på att vara så innovativ jag kan genom att komma på ”unika” övningar. Det ska kännas nytt och kul! 🙂

Har du lust att testa på så välkommen till Spårvagnshallarna måndagar kl. 18:00.