Roligaste klassen går i graven

Inga roliga nyheter alls. Efter tre år har nu SATS produktavdelning beslutat att lägga ner den roligaste klassen ViPR. Främsta anledningen är att klassen haft lågt deltagande sett över hela Norden och uppfyller inte längre SATS egna beläggningskrav. En annan anledning är att SATS efter sammanslagningen med Elixia i somras har ett stort överskott av klasser och portföljen (på över 140 olika klasser) måste bantas ner kraftigt för att kedjan ska ha möjlighet att behålla kvaliteten på klasserna. Så de svagaste klasserna åker ut.

Jag kommer alltid att ha ViPR som min favoritklass men utvecklingen går vidare och det ska bli riktigt spännande att se om vi lyckas få fram en klass som har samma bredd som ViPR – ett alternativ med koreograferad, funktionell, mobilitetsträning i kombo med styrka och puls.

Jag ska försöka att inte fokusera så mycket på tomheten som blir efter ViPR läggs ner utan på allt det roliga vi kommer uppleva den sista dryga månaden! 🙂 Vi kör vidare på Hornstull ända fram t.o.m. 10 december så passa nu på att köra ViPR med mig så mycket du orkar och medan du fortfarande kan! 🙂

ViPR – Hornstull – onsdagar 17:30.