Premiär för HEAT idag

Yihaa! Ikväll var det premiär för nya värmeklassen HEAT på Spårvagnshallarna. Kön på 24 personer tolkar jag som ett stort intresse och det visade sig också att två extra deltagare hade klämt sig in utan biljett(!). Vi skulle ha varit 18 tog jag reda på efteråt. Knökfull värmestudio med andra ord även om alla fick plats. 🙂 Nästa vecka kommer jag dock bli hårdare på den punkten. 🙂

Men det kändes bra, det kändes t.o.m. väldigt bra. Klassen rullade på med otippat bra energi och pepp. Det jag är mest nöjd med från ikväll är den fantastiska teamkänslan vi lyckades bygga upp och det glada humöret trots den tuffa miljön (vi snackar en bra bit över 40 grader då det stora deltagarantalet höjer temperaturen ytterligare). Medelåldern var blandad men relativt ung och 100% kvinnor vilket var lite överraskande då jag hade trott att klassen skulle locka deltagare av bägge könen. Enda lilla ”sucket” kom i fjärde HEAT:et när jag visade lunge jumps. 😀 Då var det inte mycket krafter kvar för hopp direkt.

Vi tog oss igenom första klassen, tillsammans allihop! Grymt bra kämpat! 😀 Det kommer bli en riktigt het höst!

Vill du veta mer om HEAT? Klicka här