Yogitoes Skidless Premium

För några veckor sen skaffade jag en specialgjord handduk att använda på yogamattan och jag är så nöjd med den! 🙂

Den lämpar sig speciellt bra för varma klasser typ bikram, Hot MOJO, Organic Bodywork och Hot FLX. En vanlig handduk brukar ofta bli genomblöt, hal, korvar sig lätt och är betydligt kortare än en yogamatta. Därför vill jag rekommendera Yogitoes Skidless Premium som löser alla dessa problem. 🙂

På undersidan finns små gummipluppar som håller handduken slät och på plats under hela klassen. Dessutom är materialet så absorberande att det känns torrt och risken för att halka eller glida när man står i typ hundens position är minimal. Med sina 173 cm är täcker den dessutom en normallång yogamatta helt. Alltså, helt perfekt!

Jag har tvättat handduken i 40° syntet ungefär 5-6 ggr nu och den ser fortfarande sprillans ny ut så kvaliteten verkar riktigt bra. Dessutom torkar den supersnabbt.

Tyvärr är många färger utsålda och utgående hos Yogagrossisten.se men om du hittar en färg du gillar så köp! 🙂