Grym ny träningsplan på sats.se

Nyligen lanserade SATS sin nya träningsplan. I den kan du välja vad du vill åstadkomma med din träning under en 8-veckorsperiod och du får en träningsplan med förslag på vilken typ av träning du ska fokusera på. Från den planen är det sen superenkelt att boka in gruppträning eller varför inte egen individuell träning?

Med träningsplanen följer även en kostplan med recept på ett 80-tal nyttiga maträtter framtagna av dietister på SATS. Kostplanen är anpassad efter din profil som du skapade i träningsplanen och ger dig förslag på inte bara vad du ska äta utan rekommenderar också ditt dagliga energibehov, allt efter din egna träningsplan!

www.sats.se

Både träningsplanen och kostplanen finns på SATS hemsida såväl som i apparna för iPhone och Android. En annan lite äldre nyhet i apparna är att man kan importera statistik på utomhusaktiviteter från GPS-trackingsajten Runkeeper. Du kan numera även skriva in egen träning som du ska utföra eller har utfört på eller utanför SATS. Alltsammans syns sen i din träningsstatistik. 🙂

Ladda hem appen för iPhone/iPad
Ladda hem appen för Android