Vilken grym prestationsdag!

Det är minsann inte varje dag jag tagit ett krävande 55-minuters Shape-pass på förmiddagen med en av SATS bästa instruktörer och avrundat med ett 160-minuter killerpass i funktionell styrka på eftermiddagen med morgondagens härliga GTI:er. Däremellan en massa givande rörelseanalyser och praktiska övningar. Helt slut. Den senaste veckans antal knäböj och utfall slår nog alla rekord!

Måste säga att nivån på alla 30 blivande instruktörer i vår klass är väldigt hög och det är fascinerande att se hur mycket vi alla vuxit på bara en vecka. För att inte tala om våra sunda värderingar och intelligenta slutsatser.

I morgon är det slutligen sista teoretiska tentan på GTI-kursen och det ska bli riktigt skönt att ha den bakom mig. Nu ska jag plugga de sista timmarna men vill först skriva att jag är så nöjd med min prestation idag. Min klass på 20 minuter gick väldigt bra. Givetvis finns utrymme för finslipning och DET kommer det finnas tid till. Och att jobba hårt på mina svaga sidor. Visst känns det fånigt att se sig själv på video men att få omdömet av lärarna att jag har lysande teknik, det sporrar och motiverar till fortsatt utveckling.

God natt! Får se om jag kommer upp ur sängen imorgon bitti…