Testar min klass på SATS Sundbyberg

Som ett impulsivt ryck slängde jag mig i bilen och åkte till SATS Sundbyberg för att ta lunchpasset av NTC. Jag som inte är sånt jättestort fan av NTC… Men det var ett utmanande pass och jag gav allt jag hade i 55 minuter.

Efteråt, och det var egentligen därför jag åkte dit, fick jag långa sal 1 för att pussla ihop min Shape-klass som jag ska köra på SAFE imorgon. Det är inget komplett pass utan bara 15-20 minuter och mitt fokus är att i mina övningar aktivera musklerna i övre och nedre kontrollzonerna. Stepbräda, 10 kg, 2,5 kg och 1,25 kg viktskivor blir utrustningen på passet.

Övningar: Nedrullning, knäböj, utfall (alla med och utan vikter), marklyft, axel-V, Draken, axelpress i balans, woodchoppers, tricepshävningar, skulderbladsdips, armhävningar (halvt på bräda och växla), ryggresning med skulderblad och avslutar med helikoptern och hunden. 🙂

Nu sitter bitarna ihop iaf och jag har t.o.m räknat övergångarna i block. 🙂
Nu ska här sovas för imorgon blir en riktigt tung och lång dag på Scandinavian Academy of Fitness Education.

God natt! 🙂