Helikoptrar, woodchoppers, drakar och hundar

Det är natten till fredag och jag sitter uppe och försöker konstruera ett minipass i funktionell styrka. Passet ska vara 15-20 minuter långt och aktivera musklerna i de övre och nedre kontrollzonerna. Tror det kommer bli riktigt bra trots att musiken på Aeromix 89 från Swedebeat känns ganska ”typisk” för musik i ett styrkepass i grupp, 130 BPM och nonstop puls. Suck!

På lördag är sista dagen i SAFE-utbildningen och då ska jag få prova på att leda en klass. Ska bli jättekul! På söndag är det tenta och som tur är känner jag att jag har ganska bra koll utan att ha lusläst studiematerialet…

Nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon ska jag sätta ihop de olika övningssektionerna och placera in dem i block. Det blir bra! Nu ska jag räkna helikoptrar, woodchoppers, marklyft, utfall, knäböj, drakar, hundar och allt däremellan! 🙂

God natt!