Den bästa träningen är den som blir av

Med dessa ord uppmanar (eller utmanar?) Midnattsloppet 2013 mig i ett mejl att börja träna inför årets lopp. Jag känner genast att jag borde ha börjat för länge sen. Våren är ju här! Den kom till Stockholm igår söndagen den 14 april. Jag har inte tagit ett löpsteg utomhus sen SATS Running Club någon gång i oktober. Blev inspirerad och började genast leta nya playlists för att få den rätta motivationen. Kläder och löparskor har jag för alla väder så nu håller inga ursäkter. Så fort homestajlingen och fotograferingen av vårt hem är över ska jag dra på mig trikåerna och bege mig ut runt Bällstaviken.

Igår körde jag förresten kettlebell press på SATS Kista (den enda anläggningen i närheten som orkar ha öppet för mig på söndagkvällar) och det kan jag säga känns rejält idag. Riktigt nyttigt! Ska komma ihåg att köra kettlebells lite oftare framöver.