Sjukgymnastiken har börjat

Av med axellåset för en timme! Nu är det dags för sjukgymnastik. Vi har gjort upp en tidplan som består av 3-4 träningstillfällen i veckan. Nu i början kommer jag att besöka Sport- & Rehabkliniken två ggr i veckan, resten kör jag själv på SATS.

Pär-Ola nämnde att det finns två personlighetstyper, en som man måste sparka igång och knuffa lite på för att hålla motorn igång, och en som man måste bromsa och påminna om att det inte får gå för fort. Jag tillhör definitivt den senare enligt Pär-Ola och han varnade för att köra för intensiv rehab nu i början. Jag fick lova att inte köra några tyngre pass på SATS utan får hålla mig till crosstrainer, löpband och möjligtvis spinning/cykel om jag absolut måste ta klass.

Okej, då kör vi! Resan tillbaka till mig själv är därmed påbörjad! 🙂